Vesti

Lovački savez Srbije
30
dec

Ne postoje mali i veliki heroji

Drage kolege,

U ime Lovačkog saveza Srbije i u svoje lično ime, zahvaljujem se svim lovcima koji su proteklih dana učestvovali u potrazi nestale devojčice Monike Karimanović.

Drago mi je da je potraga zavšena i da je sačuvan jedan mlad život. Svi tragači su dali svoj doprinos, a samo oni koji su koračali zajedno sa vama, znaju koliko su ti koraci teški. Tereni nisu ni malo laki,a ni vremenske prilike vam nisu isle na ruku, zato ste vi, koji znate svaki pedalj vaših lovišta, bili od ogrome pomoći. Hvala vam na upornosti, snazi i lavovskim srcima. Pokazali ste solidarnost i organizovanost da priskočite u pomoć kada god je to potrebno. Uz koordinaciju profesionalaca policije i vojske Srbije ova potraga je ipak završena sa pozitivnim ishodom.

Posebnu zahvalnost dugujem lovačkim udruženjima:
„Knjaževac“ iz Knjaževca, „Niš“ iz Niša, „Kraljevica“ iz Zaječara, „Timok“ iz Malog Izvora, „Midžor“ iz Kalne, „Dr Milenko Hadžić“ iz Svrljiga, „Srna“ iz Vitoševca, „Bukovik“ iz Ražanja, „Deligrad“ iz Aleksinca, „Srndać“ iz Žitkovca, „Zaplanje“ iz Gadžinog Hana, „Toplica Doljevac“ iz Doljevca, „Ponišavlje“ iz Pirota, „Vidlič“ iz Dimitrovgrada, „Jastreb“ iz Bele Palanke, „Minićevo“ iz Minićeva, „Lužnica“ iz Babušnice.

Kao i svim kolegama iz ostalih udruženja koji su se samoinicijativno priključili.

Ne postoje mali i veliki heroji, pokazali ste najlepšu stranu ljudskosti.

Srdačan pozdrav,

Predsednik Lovačkog saveza Srbije
Bratislav Ćirković

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...