Vesti

Lovački savez Srbije
13
apr

UREDBA O FISKALNIM POGODNOSTIMA I DIREKTNIM DAVANjIMA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM SEKTORU I NOVČANOJ POMOĆI GRAĐANIMA RADI UBLAŽAVANjA POSLEDICA NASTALIH USLED BOLESTI COVID – 19

Poštovani,

Obaveštavamo vas da je Vlada Republike Srbije usvojila UREDBU
o fiskalnim pogodnostima i direktnim davanjima privrednim subjektima u privatnom sektoru i novčanoj pomoći građanima u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19.

Na inicijativu Lovačkog saveza Srbije, kroz ovu uredbu sagledana su i lovačka udruženja, tako da ostvaruju prava na određena davanja- subvencije. Molimo vas da se u dogovoru sa zaposlenima, odnosno agencijama koje obavljaju vaše knjigovodstvene poslove, opredelite za određene pogodnosti predviđene ovom uredbom. Takođe, upozoravamo Vas da obratite pažnju na predviđene rokove i uradite sve pripremne radnje, tj. otvorite namenske račune za isplatu pomoći.

Lovački savez Srbije će nastaviti sa aktivnostima na ublažavanju posledica, a pre svega u konsultacijama sa Upravom za šume i Kabinetom ministra poljoprivrede oko regulisanja naknada i obaveza koja imaju korisnici lovišta prema državi.

U prilogu Vam dostvaljamo Uredbu i Analizu efekata i uslova  koje možete preuzeti.

Lovački savez Srbije
U službi korisnika lovišta!

 

Uredbu možete preuzeti ovde:

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...