Vesti

Lovački savez Srbije
30
maj

SAVETI LOVNIH OKRUGA PODRŽALI RAD LSS

Počeli sa radom Borski, Pčinjski, Beogradski, Zaječarski i Pomoravski lovni okrug…izabrani predsednici….omogućiti popravljanje imidža lovaca u javnosti i zaustavljanje neistina i negativne propagande…

Održane sednice saveta lovnih okruga

U skladu sa statutarnom obavezom, nastavljeno je održavanje konstitutivnih sednica saveta lovnih okruga. Nakon što su se okupili Braničevski, Kolubarski, Zlatiborski i Mačvanski lovni okrug, isto su uičinili i Borski koji je održao sastanak u Negotinu, Pčinjski u Surdulici, Beogradski u Beogradu, Zaječarski u Malom Izvoru i Pomoravski u Jagodini.  

Detalj sa sednice Pomoravskog lovnog okruga u Jagodini

 

Izabrani predsednici saveta lovnih okruga

Za predsednika saveta Borskog lovnog okruga ponovo je izabran gospodin Zoran Mitanović, predsednik lovačkog udruženja „Hajduk Veljko Petrović -1896 Negotin“ iz Negotina. Za predsednika saveta Pčinjskog  lovnog okruga je opet izabran gospodin Zoran Dimitrijević, predsednik LU „Jelen“ iz Vladičinog Hana. Za predsednika saveta Beogradskog lovnog  izabran je gospodin Tomislav Rikanović, predsednik LU “Kolubara” iz Lazarevca. Za predsednika Zaječarskog lovnog okruga je opet izabran gospodin Dejan Stojadinovića, predsednik LU “Kraljevica” iz Zaječara. Mandat predsednika Pomoravskog lovnog okruga je iznova potvrdio i gospodin Aleksandar Miladinović, predsednik LU “Jagodina” iz Jagodine.

Predsednik LSS Bratsilav Ćirković i Aleksandar Miladinović, predsednik Pomoravskog lovnog okruga

 

Podrška novom rukovodstvu LSS

Sednicama je prisustvovao predsednik Lovačkog saveza Srbije, Bratislav Ćirković, koji je govorio o radu Lovačkog saveza Srbije u proteklom periodu. Lovni okruzi su podržali rad novog rukovodstva Lovačkog saveza Srbije i istakli  značaj aktivnosti koje je UO LSS preduzeo u pogledu Zakona o oružju i municiji u cilju izmena normativnog okvira koji uređuje pitanje posedovanja lovačkog oružja, Zakona o divljači i lovstvu u delu rešavanja spornih šteta od saobraćajnih nezgoda sa učešćem divljači i postavljanja saobraćajne signalizacije, kao i uspešno otvaranje novih kanala komuniciranja i drugačije informisanje koje će omogućiti popravljanje imidža lovaca u javnosti i zaustavljanje neistina i negativne propagande pojedinih nevladinih organizacija, koje se bave produkcijom i ponavljanjem netačnih informacija.   

LSS press

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...