Vesti

Lovački savez Srbije
06
apr

ODRŽANE KONSTITUTIVNE SEDNICE LOVNIH OKRUGA

U skladu sa statutarnim obavezama, u toku je održavanje konstitutivnih sednica saveta lovnih okruga. Do sada, ovim povodom su se sastali Braničevski, Kolubarski, Zlatiborski i Mačvanski lovni okrug.

Rad lovnih okruga
U skladu sa statutarnim obavezama, u toku je održavanje konstitutivnih sednica saveta lovnih okruga. Do sada, ovim povodom su se sastali Braničevski, Kolubarski, Zlatiborski i Mačvanski lovni okrug.

Sve okruge je posetio predsednik Lovačkog saveza Srbije, gospodin Bratislav Ćirković, koji je predsedavao sednicama saveta lovnih okruga, do izbora predsednika, čime su oni i konstituisani. Predsednik LSS je govorio o radu Lovačkog saveza Srbije u periodu od 27.10.2018. godine do danas, kao i o pokrenutim inicijativama, projektima saveza i drugim planiranim akcijama.


Izabrani predsednici
Za predsednika saveta Braničevskog lovnog okruga izabran je gospodin Dragan Mitić, predsednik lovačkog udruženja „Vojvoda Milenko“ iz Požarevca. Za predsednika saveta Kolubarskog lovnog okruga, ponovo je izabran gospodin Miroslav Gavrilović, predsednik LU „Vojvoda Mišić“ iz Mionice. Za predsednika saveta Mačvanskog lovnog okruga, takođe je ponovo izabran gospodin Željko Marinković, predsednik LU „Fazan“ iz Vladimiraca. Savet Zlatiborskog lovnog okruga je za svog predsednika ponovo izabrao gospodina Aleksandra Stanojevića, predsednika LU „Aleksa Dejović“ iz Užica.


Inicijativa
Na svim okruzima je pokrenuta inicijativa za formiranje regionalnih lovačkih saveza, pre svega zapadne i istočne Srbije, koja je prihvaćena od strane prisutnih. Uskoro će biti održane sednice saveta svih preostalih lovnih okruga.

LSS Press

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...