Vesti

Lovački savez Srbije
27
dec

ODRŽANA SEDNICA UO LSS U BEOGRADU

Predložen zajednički sastanak upravnih odbora  LSS i LSV

Predložen zajednički sastanak upravnih odbora  LSS i LSV

Detalj sa sednice UO LSS

Treća sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije, održana je 27. decembra 2018. godine, u Beogradu.  Razmatrane su odluke od značaja za dalje operativno funkcionisanje LSS. Tako su donete odluke koje  se odnose na smanjenje troškova  poslovanja,  kojima su  obuhvaćeni troškovi  za  knjigovodstvene usluge i pravno zastupanje LSS.  

Stavljena je van snage odluka o subvencionisanju troškova izrade planskih dokumenata, usled neadekvatnog planiranja, jer sredstva za ove namene nisu planirana finansijskim planom, ali i zbog teške materijalne situacije u LSS. Usvojen je sastav komisija LSS. Planirano je da se,  na ime tekućeg investicionog održavanja,  zbog stanja u kome se nalaze prostorije LSS, ulože sredstva za njihovo renoviranje.

Doneta je odluka da se uputi zahtev za sastanak ministru policije, u vezi sprovođenja Zakona o oružju i municiji, kao i ministru finansija, u vezi poreza na oružje i visokih administrativnih taksi koje se plaćaju za preregistraciju oružja.

Upravni odbor Lovačkog svaeza Srbije je predložio da se, 24. januara 2019. godine, u Beogradu, održi zajednički sastanak upravnih odbora LSS i LSV, na kome bi se utvrdila jedinstvena platforma za dalji zajednički rad. Tim povodom je predsednik Lovačkog saveza Srbije, Bratislav Ćirković, uputio dopis koje sledi:

Dopis predsednika LSS Lovačkom savezu Vojvodine.pdf

LSS press

Dopis_lss_lsv_27_12_2018

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...