Vesti

Lovački savez Srbije
25
mar

LOVAČKI SAVEZ SRBIJE SE PRIDRUŽIO BORBI PROTIV COVID-19, DONACIJA ZA NABAVKU NEPHODNE MEDICINSKE OPREME

  U zasigurno najtežim trenucima za celu planetu, kada vodimo bitku za opstanak čovečanstva i živote svojih najmilijih, potrebno je da pre svega budemo ljudi. Sada je najbitnije da ostanemo zdravi, da ulažemo u zdravlje naših sugrađana koji su započeli borbu sa ovim virusom, ali i u one koji pomažu da tu borbu izguraju do kraja izlažući sebe konstantom riziku, a to je naše medicinsko osoblje.
   Lovački savez Srbije odlučio je da da svoj doprinos. U saradnji sa kabinetom ministra zdravlja, gospodina Zlatibora Lončara, danas je na račun ovog ministarstva uplaćena donacija Lovačkog saveza Srbije, a koja će biti upotrebljena za kupovinu neophodne medicinske opreme. Ovoj akciji pridružili su se i regionalni savezi, Lovački savez centralne Srbije, Lovački savez Jugoistočne Srbije i Lovački savez zapadne Srbije koji su donirali polovinu iznosa većeg od pola miliona dinara.
Ulaganje u zdravlje naših lovaca, porodica, komšija, prijatelja i budućih naraštaja ulaganje je u budućnost cele države.
   Molimo sve korisnike lovišta i članove koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da dobijemo ovu bitku.
Svi zainteresovani mogu da uplate novac na račun Ministarstva zdravlja 840-744161843-57, za više informacija pogledajte instrukcije na sajtu Ministarstva. https://www.srbija.gov.rs/vest/453942/instrukcije-za-uplatu-donacija-u-borbi-protiv-covid-19.php

Lovački savez Srbije, u službi građana Republike Srbije!

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...