Vesti

Lovački savez Srbije
14
feb

Edukativno-informativna radionica u Kragujevcu

Juče je u Kragujevcu, Lovački savez Srbije zajedno sa Lovačkim savezom centralne Srbije, održao još jednu edukativno-informativnu radionicu. Teme su kao i prethodna dva puta bile „Primena zakona o zaštiti podataka o ličnosti“ i „Štete na divljači i od divljači, postupanje i sudska praksa“, a predavač je bio advokat Nenad Cvjetićanin. Zainteresovanost lovnih radnika za ove dve teme je i ovog puta bila velika. Ono što je bitno jeste činjenica da su ovakve radionice vrlo interaktivne, dobijaju se predlozi koji su primenjivi i razmenjuju iskustva.

Naredni edukativni skup biće održan 28.02.2020. na Zlatiboru.

Ovom prilikom predsednik Lovačkog saveza Centralne Srbije, Tomica Milosavljević, dodelio je  Zahvalnice za humano delo u 2019. Dobili su ih Marko Jovanović, lovočuvar u LU „Lapovo“ iz Lapova, koji je zajedno sa svojim kolegama spasao iznemoglog beloglavog supa, i Slavoljub Stojadinovć, lovac iz Velike Plane, koji je odbranio učenike srednje škole od naoružanog napadača. Slavoljub je takođe odlikovan i zlatnim ordenom Lovačkog saveza Srbije koji mu je dodelio predesnik LSS, Bratislav Ćirković.

Zahvalnice za humano delo dodelio je i  predsednik Lovačkog saveza Jugoistočne Srbije, Zoran Aleksić, na edukativnoj radionici u Nišu. Dvadeset zahvalnica dobila  su ih sva lovačka udruženja koja su učestvovala u potrazi za otetom devojčicom.

Lovački savez Srbije će i ubuduće nastojati da oda poštovanje svim svojim članovima koji pokazuju humanost, empatiju i volju da pomognu kada je to potrebno.

Lovački savez Srbije.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...