Vesti

Lovački savez Srbije
28
avg

19.08.2021. на сајму „КрагујМ“ одржана седница Управног одбора Ловачког савеза Србије

После једногодишње паузе сајамских активности у Крагујевцу је одржан 12. Сајам лова и риболова Крагуј М. Отварање сајма је била идеална прилика за одржавање Управног одбора Ловачког савеза Србије.
Поред осталих актуелних тема, учешће на изложби трофеја ОWN, сајма у Новом Саду, обележавање 125 година ЛСС, и као најбитнија тема: иницијални текст предлога измена и допуна Закона о дивљачи и ловству. О садржају иницијалног текста имеће прилику да се сви изјашњавају после израде нацрта радне групе и надлежних тела.
Полазна основа је скуп предлога са низа састанак одржаних између представника регионалних и покрајинских савеза, као и представника државе, наравно и предлога корисника ловишта када су у питању повратне информације са терена. Предлогом је обрађено низ тема од административних проблема издавања дозвола, коришћења оружја упосленика, вођења евиденција, организације полагања ловачког испита и провере знања, рокова газдовања ловиштем, дигитализације која је већ увелико започета и функционише, болне тачке штете на дивљачи
и од дивљачи, површине којима газдује корисник ловишта и многе друге које се тичу свих области ловства.

У служби ловаца!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...